Все через собаку: поліцейські встановлюють обставини стрілянини на Шухевича (ДЕТАЛІ)

Підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння

Поліцейські встановлюють обставини перестрілки на Шухевича в Рівному. Стало відомо, що до двох чоловіків, які перебували біля гаража підбігла собака бійцівської породи без намордника та почала агресивно поводитися. Про це інформує пресслужба поліції Рівненської області.

Чоловіки зробили зауваження власнику пса щодо неправильного її вигулу.

 

Це не сподобалося останньому, тож через деякий час він повернувся та почав наносити удари невідомим тупим предметом двом чоловікам. Після цього, утікаючи, нападник здійснив кілька пострілів зі спецпристрою в сторону двох рівнян.

Медики «швидкої» діагностували у 28- та 30-річого жителів обласного центру забійні рани голови, садна різних частин тіла. 

 

 

Ймовірного нападника виявили на одній із вулиць обласного центру. 47-річний житель обласного центру у скоєному не зізнається та запевняє, що відбувся лише конфлікт.

Відповідно до освідування приладом «Драгер» він перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,24 проміле. 

Слідчі проводять досудове розслідування  

Нагадаємо, що 9 січня, на вулиці Шухевича у Рівному відбулася перестрілка. З місця події госпіталізували двох чоловіків, які перебувають у центральній міській лікарні під наглядом медиків.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень