У Рівному покажуть «Кримські стежки»

Стежка - ініціатива агенції АртПоле, покликана підтримувати постійний зв'язок із Кримом. Цей образ одночасно виник і в проекті агенції АртПоле, й у фільмі Вінсента Муна, без будь-яких спеціальних домовленостей. Можливо, тому, що й українські художники, і французький режисер розповідають про Крим, а отже про існування непростих й завжди особистих стежок, що здатні вивести з темряви. Завдяки музиці, орнаментам, традиціям і довірі.

«Кримські стежки» — фільм Вінсента Муна, незалежного французького режисера, відомого своїм документальним музичним відео.

Красу кримськотатарських мелодій за допомогою традиційних інструментів по завершенні презентації фільму передадуть заслужений діяч мистецтв України, композитор Джаміль Каріков та артист ансамблю традиційної кримськотатарської музики Халіл Халілов. Музиканти відроджують інтерес до кримськотатарської музики, граючи на бендірі, багламі, уде, зурні, сантирі та інших інструментах кримськотатарського народу, яким більше 100 років.

17:00 — представлення проекту :::стежка::: (агенція подій АртПоле, за участю однієї з натхненників проекту Тетяни Мандзюк)

17:20 — показ фільму «Кримські стежки» (реж. Вінсент Мун, Франція)

18:40 — концерт кримськотатарської музики (заслужений діяч мистецтв України, композитор Джаміль Каріков та музикант Халіл Халілов)

Місце проведення - Міський будинок культури.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень