У Рівному покажуть легендарний фільм «Тіні забутих предків»

Це відбудеться у краєзнавчому музеї в рамках святкування 50-річчя з дня виходу на великі екрани кінострічки Сергія Параджанова

У п'ятницю, ​4 вересня, українці святкують золотий ювілей – 50 років з дня виходу на великі екрани легендарної стрічки Сергія Параджанова «Тіні забутих предків». Картина отримала 28 міжнародних премій. 

До Дня українського кіно, який ми щорічно святкуємо у другу суботу вересня, та з нагоди ювілею презентації картини – 10 вересня о 15:30 у Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбудеться показ фільму «Тіні забутих предків» та розповідь про події, які пов'язані зі зйомками, про долю членів знімальної групи та про те, що відбулось відразу після першого показу картини.

Вхід вільний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень