У Рівному показали турбокільце з новою дорогою (ВІДЕО)

В дії

Це кругове перехрестя облаштували у Парижі навколо Тріумфальної арки в 1901 році.

Сьогодні, у вівторок, 15 травня, за дорученням міського голови відбулося експертне обговорення щодо облаштування майбутнього турбокільця (його ще називають турбоперехрестя – авт.), на перехресті вулиць Дубенської і Макарова.
Про це повідомив заступник міського голови Рівного Віталій Герман.

Турбокільце облаштують так, щоб залишити ще один виїзд ( на картинці цей виїзд зверху) для майбутньої дороги, яка у перспективі сполучатиме вулиці Макарова та Степана Бандери.

У його кабінеті відбулася зустріч за участю урбаністів, комунальників, поліції та інших активних громадян.

Тут презентували спеціальний ролик, де видно, як у перспективі рухатиметься громадський транспорт на вулицях Дебенській та Макарова.

А ще тут бачимо нову дорогу, яка відповідно до генерального плану міста «поведе» до Дворецької, через залізницю по Боженова аж до дамби на Басівкутській.

Нагадаємо, про облаштування турбоперехрестя на перетині вулиць Дубенської та Макарова Віталій Герман повідомляв під час офіційного старту капітального ремонту вулиці Макарова.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень