У Рівному почалася «газова» сесія (ФОТО)

В порядку денному поки одне питання

У залі зареєструвалося 28 депутатів і міський голова.

Голови ОДА та депутата Олексія Муляренка на засіданні немає, бо він у відрядженні. Ще кілька депутатів у відпустці: Роман Яворський, Святослав Євтушенко.

У порядку денному поки одне питання: "Про звернення депутатів Рівненської міської ради до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабміну про підвищення ціни на газ для населення".

Депутати вирішили зробити перерву, щоб узгодити текст звернення, адже свої варіанти пропонують фракції «Батьківщина» і «Самопоміч».

Також депутат Олександр Курсик пропонує внести питання про звернення до Президента щодо фінансування у регіонах суспільного телебачення.

Крім того, до депутатів прийшли мешканці будинку Дубенської  БОС, 303. Вони просять відремонтувати їхній будинок, якому 70 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень