У Рівному пікетували Держлісгосп

Вимагають звільнення лісників

Пікет Рівнелісу

У Рівному мешканці села Велике Вербче Сарненського району пікетували Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства. Причиною цього стало побиття лісниками місцевих жителів у лісовому масиві, в селищі Велике Вербче. Далі говорить один з учасників пікету, Дмитро Мельник:

Варто додати, що селяни обурені таки поводженням з місцевим населенням і вважають, що лісничий та лісники повинні бути звільнені й покарані. Розповідає депутат Сарненської райради Петро Замбицький:

До обурених селян вийшов перший заступник начальника рівненського обласного управління лісового господарства Сергій Івашинюта. Звернення він прийняв, однак зі звільненням лісників не поспішає. Пояснює це тим, що факти не підтверджені й варто дочекатися інформації від поліції. Якщо ж слова людей підтвердяться, то лісників ДП «Березнівський лісгосп» буде покарано звільненням. Між тим, селяни пообіцяли, якщо управління з цією проблемою не впорається, вони будуть боротися «своїми методами».

Пікет Рівнелісу

Пікет Рівнелісу

Пікет Рівнелісу

Пікет Рівнелісу

Пікет Рівнелісу

Пікет Рівнелісу

Пікет Рівнелісу

Пікет Рівнелісу

Пікет Рівнелісу

Пікет Рівнелісу

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень