На Рівненщині новий вид шахрайства щодо надання інтимних послуг

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Рівненській області виявили новий вид шахрайства.

На кількох популярних сайтах невідомі розміщують оголошення щодо надання інтимних послуг молодими дівчатами. За вказаними номерами мобільних телефонів можна замовити жіночі втіхи у різних містах України. Для цього шахраї призначають вам зустріч в обумовленому місці, де наявний термінал одного із банків, і зазначають, що після здійснення передоплати на картковий рахунок до вас підійде замовлена вами дівчина.

Однак після перерахунку коштів мобільний номер телефону, як і жриця кохання та сплачені кошти, - поза зоною досяжності.

Працівники поліції вкотре застерігають громадян не поспішати виконувати пропозиції або вимоги незнайомців, особливо тих, що стосуються переказу коштів на мобільний телефон або банківський рахунок. А головне, якщо ви стали жертвою шахраїв, негайно телефонуйте в поліцію. Чим оперативніше надійде повідомлення, тим більше шансів розкрити злочин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень