У Рівному підприємці розкрадали речові докази

У цьому СБУ Рівненщини підозрює посадовців ТОВ «Енерготехпостач»

Управлінням СБУ в Рівненській області розпочате кримінальне провадження за фактом можливого розкраданння посадовими особами ТОВ "Енерготехпостач" речових доказів, а саме понад 700 кг бурштину-сирцю, вилученого у кримінальних провадженнях. Справа в тому, що ТОВ "Енерготехпостач" є підприємством, що приймає на відповідальне зберігання та оціночну експертизу бурштин не тільки з Рівненщини, а й з інших областей. З тим, щоб згодом відправляти на Київ та Львів. Тож мова може йти не про 700 кг, а про значно більшу кількість сонячного каміння.

Всупереч умовам договору про відповідальне зберігання посадові особи ТОВ "Енерготехпостач" певний час не допускали комісію Управління до речових доказів, які отримали від УСБУ, – повідомила прес-офіцер СБУ області Інна Іллючок

 

З метою перешкодити об'єктивному розслідуванню представники ТОВ "Енерготехпостач" здійснюють тиск на співробітників СБУ, в тому числі залучають ЗМІ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень