У Рівному підприємець захотів купити пішохідну зону

Для бізнесу

Фото ілюстративне

Власник торгового центру «Млинівський» виявив бажання придбати земельну ділянку в районі вулиць Млинівської та Макарова.

Члени бюджетної комісії одноголосно зазначили, що її не можна виставляти на продаж, бо в тому мікрорайоні є десять 9-поверхівок і це зелена зона для мешканців.

Торік на благоустрій цієї ділянки з міського бюджету витратили понад 1 мільйон гривень, говорить депутат міської ради Олександр Довжаниця.

Справа в тому, що за кошти міста торік зробили зелену зону, посадили там дерева, зробили пішохідні асфальтовані доріжки, поставили бордюри. І тепер ми цю впорядковану ділянку віддамо на аукціон?

Дивним є і те, що управління містобудування та архітектури дало дозвіл на продаж цієї земельної ділянки, сказав заступник міського голови Сергій Васильчук.

Адже віднині кожний охочий зможе вибрати собі шматок землі на карті міста і спробувати  включити її в перелік земельних ділянок, які можна купити.

Навіть у парку Шевченка.

Бюджетна комісія відхилила цей проект рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень