У Рівному підпалили Народний дім (6 ФОТО)

Повідомлення, що на вулиці Симона Петлюри горить дах «Народного дому», надійшло від охоронника поряд розташованого кафе сьогодні о другій ночі


Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що виклик до працівників державної служби з надзвичайних ситуацій щодо виникнення пожежі у чотириповерховій будівлі надійшов о 1:40.

Правоохоронці встановили, що пожежа виникла на горищі. У будівлі, яка перебуває на балансі Рівненської міської ради, розміщені офіси політичних партій.
[media=57173]
Унаслідок пожежі вогнем знищено сім квадратних метрів покриття та пошкоджено 15 квадратних метрів перекриття на горищі. Пожежу ліквідували о пів на третю.
[media=57172]
Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили факел із ганчіркою, пожежне сміття, п’ять шестилітрових полімерних прозорих та одну чотирилітрову каністри із вмістом речовини, схожої на бензин. Попередня причина пожежі – занесення стороннього джерела зовні. Потерпілих в результаті пожежі осіб немає.
[media=57171]
За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять оперативні та розшукові заходи з метою встановлення осіб, які можуть бути причетними до скоєного кримінального правопорушення.

Нагадаємо,  у Рівному напередодні також сталася пожежа на вулиці Петлюри.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень