У Рівному горіли офіси на Петлюри

У Рівному горіла адміністративна будівля на Симона Петлюри. Про пожежу рятувальників повідомили після 2-ої години ночі. До будівлі 35 (навпроти кав'ярні на Петлюри)  виїхало дві автоцистерни та координаційний штаб рятувальників, розповідає керівник прес-служби ДСНС у Рівненській області Віктор Козак:

- По прибуттю на місце події, пожежники з'ясували, що у триповерховій будівлі дим виходить з приміщення підвалу. Рятувальинки зрізали замок на дверях, після цього подали на гасіння пожежі водяний ствол. Ускладнювало роботу рятувальників ще й те, що весь підвал по всій площі був завалений сміттям. О 3:10 пожежу вдалося локалізувати. Рятувальникам вдалося вручну розгрібати сміття, аби дістатися осередку займання, - Віктор Козак.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав, а причини її виникнення нині встановлюють правоохоронці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень