На Рівненщині власник будинку загинув у пожежі (ВІДЕО)

Трагедія трапилася через необережність під час куріння

У Володимирецькому районі під час ліквідації пожежі у приватному житловому будинку вогнеборці виявили тіло загиблого власника.

Трагедія трапилася напередодні в селі Берестівка. Впоратися з пожежею намагалися рятувальники, докладніше розповідає представник прес-служби ДСНС Рівненщини Андрій Хіміч:

- Пожежа виникла в одній із кімнат дерев’яного житлового будинку. Пожежа вже почала поширюватися через перекриття на покрівлю будинку. В ході ліквідації на місці пожежі виявлено тіло загиблого господаря оселі 1951 р.н. Внаслідок пожежі вогнем знищено ліжко та матрац, пошкоджено дерев’яну шафу, стіни на перекриття. Загальна площа пожежі склала орієнтовно 15 м.кв. Житловий будинок від вогню було повністю врятовано.

Додамо, що зі слів свідків загиблий у господарстві проживав один, часто зловживав спиртними напоями та дозволяв собі куріння всередині житлового будинку. Огляд місця пожежі показав, що найбільші прогари в дерев’яній підлозі розміщені саме біля місця, де було ліжко, на якому спав господар. Враховуючи всі обставини, рятувальники припускають, що причиною виникнення пожежі є необережність під час куріння власника помешкання.

Про те, як ліквідовували пожежу рятувальники, дивіться на відео нижче.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень