У Рівному перекривають рух центральними вулицями

Сьогодні – Всеукраїнський Велодень

Сьогодні у Рівному пройде Всеукраїнський Велодень.

Тож у місті знову перекриватимуть рух центральними вулицями.

Велолюбителі зберуться на майдані Незалежності, де о 10:00 розпочнеться реєстрація. Після старту об 11:00 учасники рухатимуться за маршрутом: майдан Незалежності – вул. Соборна – вул. Дубенська – вул. Чернишова – вул. Поповича – вул. Степана Бандери – вул. 24 Серпня – вул. Замкова – стадіон «Авангард».

Серед родзинок цьогорічного Велодня можна відзначити відкриття першого в Україні громадського байк-парку, що називається Помпа.  Нагадаємо, «Помпа» розташована між стадіоном «Авангард» та р. Устею завдяки проекту «Зелена стежка Рівного». До його створення доклали зусиль звичайні рівняни, велосипедисти Аматорського Кубку Рівного з МТВ, проект вдалося реалізувати також за сприяння влади та організацій міста. А облаштувати трейл та доставити глину допоміг житловий комплекс «Спектрум». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень