У Рівному «оживили» летючих слонів (ФОТО/ВІДЕО)

І не тільки

Перший в Україні digital-мурал на вул. Коновальця, 7 офіційно презентували сьогодні.

Стінопис, на зображення якого художникам луцького творчого об’єднання «Magic Art Group» знадобилося два тижні, оцифрували.

А от розробка мобільного додатку, який «оживляє» картину, тривала близько місяця, розповів співвласник столичної компанії «Lookinar» Ара Кіракосян.

Аби анімувати слонів із «Летючого міста», потрібно завантажити на смартфон безкоштовний додаток з AppStore або PlayМаркету і просто навести камеру на малюнок.   

Натисніть плей, щоб слони замахали крилами і полетіли

Більше про ідею унікального розпису розповідає один із її авторів, член правління громадської організації  «Платформа взаємодій «Простір» Надія Гладкевич:

Дуже відповідально, аби те, що зображено у громадських місцях, посилало позитив, вселяло надію і давало віру в майбутнє. Саме ці слоники це і роблять. Вони також символізують мир, дружбу і  впевненість у завтрашньому дні. 

Організатори наголосили, що проект вдалося реалізувати за підтримки Українського культурного фонду, який надав 423 тисячі гривень.

Між іншим, оцифрували у Рівному і вже наявний стінопис «Моє місто», що на Міцкевича, 9.

Фото - Den Bassi.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень