З офісами для перевізників, закладами відпочинку: у Рівному оновлюють старий автовокзал

Це той, що на вулиці Київській

Зокрема, тут реконструюють приміщення пасажирського залу. Ми вже повідомляли, що тут демонтували вітраж, щоб знайти спосіб вмонтувати його у центральну стіну.

Про те, що ще мінятимуть на автовокзалі, розповідає директор командитного товариства «Рівне-Пас» Микола Сисюк:

Будемо стелю підшивати, світильники міняти. В тій стороні буде робитися каркас для того, щоб там могли якісь заклади чи відпочинку, чи офісної роботи діяти. Ось нині перевізники хочуть мати свої офіси для роботи з пассажирами. І ми повинні це передбачати. Тобто буде робитися якась інфраструктура.

Окрім цього, за словами Миколи Сисюка, на цей рік передбачено здійснити реконструкцію перонів вокзалу, влаштувати над ними додаткове накриття для пасажирів тощо. Після цього у планах - реконструювати перон, де зупиняються автобуси міжнародних рейсів. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень