У Рівному облаштують пішохідний тунель під залізничними коліями

Наступного року розроблятимуть проект

Із таким проханням звернулася територіальна Громадська організація «Басів Кут», до якої входить 21 представник з різних вулиць мікрорайону.

Крім цього, люди просили виділити гроші на каналізацію. Звернення під час засідання сесії Рівнеради озвучив депутат Анатолій Чугуєвець:

- Звертаємося до вас з проханням у бюджеті міста на 2018 рік передбачити кошти на проектну документацію та будівництво пішохідного тунелю під залізничними коліями між вулицею Залізнична та між вулицями Малорівненська-Дворецька-Залізнична. Також, наступне: звертаємося до вас з прохання у бюджеті міста на 2018 рік передбачити кошти для будівництва каналізації у мікрорайоні Басів Кут.

З його слів, обидва проекти довготривалі, тобто на 2018 рік передбачать фінансування на розробку проектно-кошторисної документації, кожна з яких може коштувати близько мільйона.

Міський голова доручив своєму заступнику Віталію Герману розробити відповідні проекти рішення, якими передбачити фінансування на 2018 рік.

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень