У Рівному неповнолітній поранив ножем чоловіка

Також він та його товариш намагалися обікрасти авто

У Рівному неповнолітній поранив ножем чоловіка. Напередодні, близько першої ночі, повертаючись додому, на автовокзалі двоє молодиків зустріли невідомого чоловіка. Слово за слово і в хід спочатку пішли кулаки, а потім — розкладний ніж. У результаті 43-річний мешканець села Колоденка Рівненського району отримав поранення.

Із проникаючим пораненням грудної клітки, пошкодженням правої легені та пораненням живота постраждалого  госпіталізували у Рівненську обласну клінічну лікарню. Зловмисники втекли, однак тої ж ночі на вулиці Київській намагалися обікрасти автомобіль. На цьому їх і затримали правоохоронці.

Однак їх упіймали "на гарячому" співробітники патрульної служби. Запрошені до поліцейського відділку молодики не зізнавалися у тому, що нещодавно покалічили людину. Оперативники Рівненського ВП, які працювали на місці події, встановили прикмети підозрюваних. Як згодом стало відомо, вони співпали із зовнішнім виглядом затриманих парубків.

 

Зловмисником, який без вагань підрізав людину, виявився 16-річний уродженець Славути Хмельницької області. Неповнолітній навчається в одному із коледжів Рівного, а його 18-річний товариш, родом із того ж міста, — в університеті обласного центру", - повідомила прес-офіцер поліції Рівненщини Марія Юстицька.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі для проведення необхідних слідчих дій до відділу поліції запрошені адвокат, представник служби у справах дітей та батьки.

Триває слідство. Зловмисникам за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень