У Рівному не можуть вчасно забрати сміття. Через неправильне паркування авто, - Марчук

Керівник КАТП 1728 звернувся до рівнян

Останніми днями на ситуацію з вивезенням сміття від рівнян було чимало скарг. Рівненські комунальники нарешті розпочали вивозити сміття.  

На своїй сторінці у Фейсбук керівник КАТП 1728 Сергій Марчук звернувся до містян з проханням зрозуміти надзвичайно важку ситуацію, яка склалася із надходженням циклону до нашого регіону. А ще - закликав автовласників, перш ніж паркувати авто, проаналізувати, чи не стане воно перешкодою для роботи спецтехніки.

Шановні мешканці Рівненської територіальної громади! Розумію ваше непокоєння з приводу невчасного вивезення сміття. Дуже прошу. Працівники КАТП-1728 та всі комунальні служби громади роблять усе можливе, аби якнайшвидше побороти наслідки негоди та повноцінно виконувати свою роботу.

 

Нині важка та великогабаритна техніка із вивозу сміття не може заїхати у частину дворів та проїхати більшістю вуличок. Де є змога - ми це робимо! Особисто кожного дня інспектую цеий напрямок роботи. Найбільшою я бачу проблему - неправильне паркування авто на проїжджих частинах, через які у двори будинків не може потрапити снігоочисна та сміттєзбиральна техніка КАТП. Шановні автовласники, дуже прошу вас, перш ніж паркувати авто, проаналізуйте, чи не стане воно перешкодою для роботи спецтехніки.

 

Також звертаюся до голів ОСББ: пам'ятайте, ваш безпосередній обов'язок забезпечити розчищення прибудинкової території від снігу! Просимо у вас всіх терпіння і розуміння ситуації, заручниками якої ми всі стали!

Напередодні, 13 лютого, працівники КАТП 1728 розчистили заїзди до місць складання твердих побутових відходів.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень