У Рівному на пожежі ледь не загинуло четверо дітей

Де були батьки малечі - невідомо

Напередодні о 17:20 до чергової служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про задимлення в п’ятиповерховому житловому будинку в місті Рівне по вулиці Котляревського, 14. За вказаною адресою негайно виїхали два відділення вогнеборців.

На місці виклику рятувальники встановили, що дим виходить із однієї з квартир на третьому поверсі. Діставшись помешкання, вогнеборці одразу виявили осередок загоряння. Ним виявилося горіле та тліюче м’яке крісло і невелика частина шпалер. За допомогою підручних засобів загоряння було ліквідовано та не допущено поширення вогню по кімнаті.

Згодом було встановлено, що ще до приїзду рятувальних підрозділів із задимленого помешкання, сусіди на свіже повітря винесли чотирьох дітей (2-річний хлопчик та дівчатка 3-х років, 5-ти років і трьох місяців).

Діти разом із сусідами перебували на сходовому майданчику. Рятувальники занесли дітей до сусідньої квартири та оглянули їх, одночасно викликавши бригаду швидкої медичної допомоги.

Після приїзду медиків бійці ДСНС перенесли дітей до карети швидкої, потому малечу доставили до лікувального закладу. Наразі причина, яка мало не призвела до загибелі дітей, а також де у цей час перебували батьки, з’ясовується.

Нагадаємо, напередодні на Рівненщині сталося два трагічних випадки - медики зафіксували смерть двох немовлят - у Рокитнівському районі та Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень