У Рівному на Басовому Куті рятувальники провели профілактичний рейд (6 ФОТО)

Такі заходи вони влаштовують щомісяця впродовж купального сезону

Метою рейду є запобігання загибелі людей на водних об’єктах, а також роз’яснення відпочивальникам правил безпечного поводження на воді. Із цим месседжем інспектор рівненського управління ДСНС Башинський Олег звернувся і до слухачів Радіо Трек:

– Як показує статистика, нещасні випадки найчастіше трапляються при порушенні заходів безпеки на воді. Кожному громадянину слід пам’ятати, що вода помилок не прощає. ГУ ДСНС закликає всіх громадян бути обережними під час відпочинку на воді, а дотримання правил безпеки вбереже ваше здоров’я, а може навіть і життя.

Варто зазначити, що на Рівненщині з початку купального сезону на воді загинули вже вісім громадян, а загалом в Україні кількість трагічних випадків сягнула майже 100.  До слова, торік за весь купальний сезон в області у воді потонули 25 осіб.

Тож сьогодні рятувальники, з надією зменшити кількість трагічних випадків, роздавали рівнянам попереджувальні пам’ятки та інструкції з основних правил безпечного поводження на воді. Також громадянам розповіли про небезпеку купання у не відведених місцях, про небезпеку пірнання у воду з обривів і мостів, нагадали про заборону купання у нетверезому стані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень