У Рівному концерт «95 кварталу» охороняє поліція

Про це повідомив керівник "Правого сектору" Рівного

Так, Олександр Подвишенний написав про це у Фейсбуку таке:

Олександр Подвишенний 1 год · У Рівному має відбутися концерт "95 кварталу" на чолі з В. Зеленським. БК "Текстильник" оточений майже сотнею правоохоронців, серед яких і начальник патрульної поліції Мерчук та начальник ВП поліції в Рівному Зелінський. Усі перебувають у гарному настрої та спілкуються з групами силового прикриття В. Зеленського, яких майже 50 осіб.

 

Я ще не бачив, аби артист (!), а не кандидат у Президенти виступав з такою охороною. Сам В. Зеленський говорить, що його тур не є агітацією і він дає безоплатні концерти. Хоча якщо судити по контенту та вартості білетів (від 350 до 1000 грн), то в це віриться важко.

 

Тепер трішки інсайду. Міністр МВС Аваков давно має зуб на Порошенка і приязні стосунки з групою Ю. Тимошенко. Відтак, цьогорічна активність поліції в боротьбі з незаконною агітацією ні що інше, як виконання наказу - тиск на агітаторів саме Порошенка.

 

Очевидно, що В. Зеленський уже веде перемовини з ЮВТ про те, як посунути чинного президента й поділити владу в Україні.

 

На моє запитання, чи буде складено протокол про адмінпорушення на В. Зеленського, якщо той буде в порушення чинного законодавства агітувати під час свого концерту - керівники поліції на Рівненщині дружньо посміялися. Висновки робіть самі.

Нагадаємо, що сьогодні концерт "95 кварталу" мав відбутися у Вінниці у Будинку офіцерів. Але там гумористам не дозволили виступати, пояснивши, що 

не хочуть порушувати законодавство – Зеленський кандидат у президенти, відповідно, не має права перебувати на території військової установи і проводити там агітацію.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень