У Рівному хочуть встановити ще одне кільце. На Ювілейному (ПЕТИЦІЯ)

Авторка петиції переконує, що це зменшить аварійність на цій ділянці

На сайті міської ради з’явилася нова петиція з пропозицією облаштувати перехрестя вулиць Вербової, Теліги і Плужника кільцем.

Її авторка Сніжана Дужук впевнена, це зменшить аварійність на цій ділянці та підвищить безпеку руху. Подаємо текст петиції без змін:

Потреба у кільці пов'язана зі складністю проїзду перехрестя та збільшенням трафіку на ділянці. Вказані вулиці перетинаються між собою не під прямим кутом, тому частина водіїв вмикають світлові покажчики поворотів при зміні руху або при русі прямо на свій розсуд, а не керуючись ПДР. Кільце допомогло б уникнути цих ситуацій. 

 

Поруч знаходиться заклад дошкільної освіти. Цей дитячий садочок санаторного типу, тому його відвідують не лише діти з цього району, а й з інших районів міста. Батьки часто привозять їх на авто (особливо під час карантину). Через це вулиця Плужника стала використовуватись автомобілістами активніше. Однак водії, які їздять «за звичкою» не завжди зважають на потік автомобілів з Плужника.

Підтримати петицію можна тут. Збір підписів триватиме до 5 березня. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень