У Рівному готуються до запровадження електронного квитка

Нововведення очікують уже наступного року

Нині у Рівному проводять підготовчі роботи. Паралельно шукають і джерела фінансування, бо міський бюджет такий масштабний проект не подужає. За попередніми підрахунками, запровадження електронного квитка обійдеться не менш як у 10-15 млн грн, каже очільник міського управління транспорту Віталій Миронюк:

Ми готові до цього. Зараз ідуть перемовини з банками, адже ця процедура потребує коштів. Міський бюджет, на жаль, не має таких коштів, тому ведуться перемовини про можливість інвестицій або банківських кредитів. Наша програма розвитку транспорту передбачає підготовку і впровадження (електронного квитка – ред.) у 2019 році.

Начальник міського управління транспорту Віталій Миронюк

А от начальник управління стратегічного розвитку та інвестицій Рівного Сергій Гемберг зазначив, що цей проект - довгостроковий і швидкого результату очікувати не варто. 

За його словами, найближчим часом у місті можуть запровадити хіба що розрахунок через смартфони – за допомогою QR-коду.

Очільник управління стратегічного розвитку та інвестицій Рівного Сергій Гемберг

Сергій Гемберг зазначив, що система електронного розрахунку за користування міським транспортом буде диверсифікованою. 

Тобто, передбачається, що оплатити проїзд можна буде як звичайними талонами і  проїзними,  так і за допомогою мобільних додатків та банківських карток.

До слова, основними перевагами введення електронного квитка вважають можливість вести реальний облік пасажирів та «відхід» від готівки.

Наші новини у Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень