У Рівному діти потерпають від алкоголізму матерів

Про це говорили сьогодні на засіданні міськвиконкому

Озвучив проблему начальник міської служби у справах дітей Андрій Міщеня, доповідаючи про хід виконання програми соціально-правового захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах:

Головною проблемою в межах реалізації цієї програми і взагалі нашої роботи сьогодні на перше місце, на жаль, виходить жіночий алкоголізм.

 

Ось, наприклад, у нас зараз 10 дітей, вилучених із сімей, перебувають в Олександрії у центрі реабілітації, то з них семеро якраз з причини того, що одинокі матері зловживають алкоголем.

За словами Андрія Міщені, навіть ті з матерів, які погоджуються проходити реабілітацію у спеціальних центрах, зазвичай не стають на шлях виправлення. З ними намагаються працювати, але якщо нічого не допомагає, подають до суду на позбавлення батьківських прав. Тож це соціальна проблема, яка, на думку начальника служби у справах дітей, буде набувати гостроти.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень