У Рівному дали безплатно землю спортсмену і тренеру

Це по 10 соток для будівництва приватних житлових будинків

На фото ліворуч - Роман Кроль, праворуч - Галина Досова

Рішення про надання землі прийняла сьогодні сесія міськради Рівного. Про це у соцмережі Фейсбук повідомив депутат міськради Олександр Нестерук.  

Олександр Нестерук 6 хв · Це суттєвий внесок у розвиток нашого спорту - адже такі професіонали одержали стимул залишатися в нашій області й не шукати кращих умов за межами України.

 

Заслужений тренер України, старший тренер збірної України з фристайлу Галина Досова готувала наших спортсменів, що виступали на п'ятьох Олімпійських іграх.

 

А Роман Кроль є Володарем поясу світу з кікбоксингу та золотої медалі з марафону бойових мистецтв, є Чемпіоном світу з кікбоксингу (2010 р.), майстром спорту України міжнародної категорії у цьому виді спорту.

Отож Галина Досова отримала безоплатно у власність ділянку на вулиці Скрипника (мікрорайон Тинне), а Роман Кроль - на вулиці Весняній (мікрорайон Новий Двір). 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Земля
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень