У Рівному чоловік, який викрав пляшку алкоголю, погрожував патрульним ножем

За це йому загрожує до семи років за ґратами

Учора близько третьої години ночі 38-річний рівнянин, відкрито заволодівши пляшкою алкоголю, почав погрожувати ножем адміністратору розважального закладу на вулиці Корольова, а пізніше – й екіпажу патрульної поліції.

Під час затримання чоловіка за вчинене кримінальне правопорушення він дістав ніж і почав погрожувати фізичною розправою, якщо до нього наблизиться хтось із патрульних.

На контакт із правоохоронцями він не йшов. На попередження про застосування заходів примусу теж не реагував, у результаті чого до порушника застосували сльозогінний газ та гумову палицю, якою вибили з його рук ніж, нейтралізувавши подальші небезпечні дії.

Зловмисника затримали і доставили до відділу поліції. За фактами розбою та погрози насильством правоохоронцям, розпочали досудові розслідування. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень