Вулицю у Рівному перекрили через зброю в автомобілі

Водія зупинили через порушення правил дорожнього руху

Сьогодні у центрі Рівного тимчасово перекривали рух автомобілів вулицею Міцкевича. Йдеться про ділянку дороги біля центрального поштового відділення. Патрульна поліція пояснила такі дії затримкою автомобіля.

Деталі розповідає інспектор управління патрульної поліції Наталія Воєвода:

Близько 5 ранку, патрулюючи на вулиці Міцкевича патрульні помітили транспортний засіб водій якого порушив правила дорожнього руху, зокрема не ввімкнув покажчик повороту.

 

Під час спілкування з патрульними, 29- річний керманич помітно нервував. Поверхнева перевірка патрульними виявила в підлокітнику автомобіля два предмети зовні схожі на пістолети з набоями та предмет, зовні схожий на гранату.  

Тож до автомобіля у якому виявили зброю патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Потому рух вулицею Міцкевича було відновлено. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень