У Рівному будинок може впасти, як у Дрогобичі (ФОТО)

Так кажуть його мешканці

Так тепер виглядає будинок на вулиці Волинської Дивізії, 1 ( фото з сайту "UA: Рівне")

Вони дозволили підприємцю, який має у їхньому будинку кілька нежитлових приміщень, в тому числі у підвалі, відремонтувати фасад і входи. А потім вжахнулися. Чому – розповів на сесії міськради голова ОСББ на вулиці Волинської Дивізії, 1 Олександр Бодренко:

Коли розпочалися будівельні роботи, неочікувано люди побачили, що всередині підвального приміщення, на яке підприємець показував право власності, у фундаменті з’явилися отвори замість вентиляційних вікон. Громада будинку зібралася і вимагала у підприємця припинити будь-які роботи.

Олександр Бодренко

За словами Олександра Бодренка, підприємець ні на їхні вимоги, ні на виклики поліції не реагує. Мешканці скасували йому дозвіл на будівельні роботи, звернулися в інспекцію Державного архітектурно-будівельного контролю. Адже у фундаменті, і стінах будинку з’явилися тріщини. Міський голова Володимир Хомко пообіцяв створити комісію для перевірки скарг. А депутати порадили голові ОСББ звертатияс у прокуратуру, а ще - разом з мешканцями зібратися і замурувати підприємцю входи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень