«На місці наших квартир росте трава», - скарга рівнян на інвестора, який взявся збудувати їм житло

Йдеться про житловий комплекс «Рівненська брама», що на вулиці Костромській

Люди, які вклали гроші у майбутні квартири, прийшли на сесію міськради зі скаргами. Бо вже два роки, як мали вселитися у новозбудоване житло. Але новий інвестор, який взявся його будувати, кажуть, нічого не робить. Тільки вимагає з них додаткові кошти. Одна з жінок, яка купила тут квартиру (на фото вгорі), розповіла:

На нас здійснюють тиск, нам погрожують, що не отримаємо свого житла, що ми там ніхто, що, за законом, новий інвестор є власником всього.

 

По першій, другій секціях, де вже здані квартири, багато квартир він оформив на себе. І люди зараз у судах, є 12 справ. Взагалі по «Рівненській брамі» 20 позовів є в процесі суду. Ще багато позовних заяв готуються. Люди, в яких трава росте на тому місці, де мали б бути давно їхні квартири, вони навіть не подають позовів, бо не знають, що робити. Вони чекають.

Люди просили депутатів вплинути на інвестора. Перевірити витрату ним коштів. Але міський голова Рівного Володимир Хомко їм пояснив:

Я можу вчиняти лише ті дії, що передбачені законодавством. Ми створили комісію, перевірили.

 

Найгірше для вас те, що ви - в одному човні з вашим інвестором. Бо насправді інвестори - це ви.

 

Якщо не дай Бог він кине той будинок, я дуже сумніваюся, що ми знайдемо ще одного інвестора. Це ще чудо, що він є. Бо всі проблеми почалися з першого інвестора.

 

Але ваші відносини між інвестором і вами регулюються договорами, які ви підписали не з нами, а з ним. Якщо там є порушення, то треба йти у поліцію і прокуратуру.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень