У Рівному будуватимуть житлові комплекси для... котів

У парку імені Т. Шевченка

На свято Колодія оголосили акцію «Зігрій теплом чотирилапого друга» і почали збирати кошти на матеріали, щоб у своїх майстернях виготовити для котів помешкання. Також тваринам пожертвували не гроші, а ласощі - сухі корми для котиків.

Про виготолення котячих будиночків культорганізатор парку імені Шевченка Олена Шикула сказала так:

У місті та в парку безпритульних котиків дуже багато, і всі вони, так само, як і люди, хочуть тепла та затишку. Ми вирішили зробити в себе будиночок для котів.

Директор об’єднання парків Андрій Черепанов розповів, що вже зроблено:

Ми розробили вже й проект будиночка, він буде не складний, але для чотирилапих затишний. А люди зможуть підгодовувати та гладити котів. Долучимо ветеринарів: перевіримо і щепимо пухнастих мешканців.

Він також додав, що якщо хтось з рівнян захоче забрати вподобаного котика додому, то будуть дише радіти. Й не просто віддадуть у добрі руки, а нагородять таку людину квитками на атракціони.

З інформацією 7 Днів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень