У Рівному бродячі собаки напали на дівчину

Це сталося у суботу, 3 грудня

Про випадок повідомив у соцмережі Фейсбук рівнянин Олег Кордонець:

Kordonets Oleg 3 грудня о 16:17

Будьте обережні в районі Струтинської (Гайдамацької) 13-А (новобудова) поруч з ЗОШ № 24. Десь годину тому зграя собак, десь близько десяти, напала на дівчину. Якби не батьки, що гуляли поруч з дітьми і не кинулися проганяти ту свору, то не відомо, чим би то все закінчилося. Так лиш - переляк, шок та подертий пакет.
Місцева дітвора "здала" якусь бабу Машу з Пухова, 17, що разом зі ще однією маразматичкою з Струтинської 10/12, ту собачу зграю там вигодовують. Поруч школа та дитсадок і подібні випадки - вже не рідкість. Так що без якихось засобів самозахисту по одинці там ліпше не ходити. Найбільшу групу ризику становлять діти, які гуляють без батьків на шкільному майданчику.
І не тра розповідати, що песиків зпровокували чи то нехороша людина, раз на неї накинулися.
Фоток немає... не було часу, бо відганяв собак.

Це повідомлення викликало широке обговорення у соцмережі Фейсбук: 

Катерина ОбжевськаКатерина Обжевська Тобто, в усьому винні люди, які годують тварин? Не ті, що викидають собак на вулицю, а саме ті "маразматички", які підгодовують??

Галина Гулюк Галина Гулюк Годувати треба за межами, де ходять люди, щоб собаки не вважали цю територію своєю і не "охороняли"її. Бабулі точно неправильно роблять.

Сергей Секрет Увы, но эти псины к людям, "що викидають собак на вулицю", не имеют уже отношения давным давно. Вопрос в другом. Почему службы, в обязанности которых входит работать по данной проблеме, ничего не делают.

Wadym MelnykWadym Melnyk Я то вважаю себе собаколюбом, але якби, не дай Боже, на мою дитину напали, то через 5 хвилин жодної живої шавки не лишилося б.

Валерій ГрицюкВалерій Грицюк Задовбали собаколюби і на Київській 26.

Olexandr YuskovychOlexandr Yuskovych Нагодувати їх увечері чим потрібно. І зранку буде безпечний шлях.

Наталія КомароваНаталія Комарова І по цій причині теж Порошенку безвіз не дають...Кому давати? Нелюдям в одежі? Там таких не потрібно!

Лілія ЛазоришинаЛілія Лазоришина Кожна людина відповідає за свою тваринку, принаймі, має відповідати. При чому тут безвіз?Я не бачила жодного собачника, який прибрав би за своєю собакою на вулиці. Фекалії кругом. На дитячих майданчиках, на шкільних дворах, стадіонах... Знаєте, дуже гидко. Все-таки там діти гуляють. До цього всього - зграї бродячих собак, яких підгодовують отакі бабусі, яким собаки важливіші чужих дітей. Скоро дітям не можна буде самим гуляти, та й ніде...

Данилова ОксанаДанилова Оксана Бумеранг, сначала их предали люди, теперь они не дружат с человеками ((((

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Собаки
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень