У Рівному безхатченки підпалили свій притулок

Пожежа виникла у суботу

Напередодні об 11:55 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в місті Рівне на вулиці Уласа Самчука. За вказаною адресою негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи на трьох пожежних автоцистернах та оперативно-координаційний центру ГУ ДСНС.

По прибуттю на місце виклику працівники ДСНС з’ясували, що горить одноповерховий будинок розміром 5х10 м. Вогонь вже встиг охопити покриття та перекриття будівлі. До того ж існувала загроза поширення пожежі на розташовані майже впритул будинки інших приватних господарств. В ході розвідки вогнеборці встановили, що людей в середині палаючої будівлі немає. Терміново на гасіння пожежі та захист сусідніх будівель рятувальники подали п’ять водяних стволів.

Значно ускладнювала роботу працівників ДСНС сильна захаращеність навколишньої території господарства старими висохлими деревами і кущами та різним мотлохом.

О 12:30 пожежу було локалізовано, а о 14:35, після ретельного розбирання пошкоджених конструкцій будівлі, повністю ліквідовано. Вогнем було знищено дах будинку та частково пошкоджено стіни. Перекинутися полум’ю на сусідні будівлі рятувальники не дозволили.

Пізніше працівники ДСНС встановили, що в будинку, де сталася пожежа, вже тривалий час ніхто не проживає. Найвірогідніше, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем когось із безхатченків, яких сусіди вже неодноразово бачили в цій будівлі. Триває перевірка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень