У Рівному безкоштовно роздадуть контрацептиви

Акція відбудеться до Дня всіх закоханих

З 12:00 по 15:00 на Майдані Незалежності Рівненським обласним благодійним фондом «Майбутнє без СНІДу» спільно з  РММГО «Фундацією Регіональних Ініціатив» та громадським рухом «Студреспубліка» буде проведено флешмоб, що присвячений Дню святого Валентина, де всі охочі залишать привітання та побажання на імпровізованій арці міста Рівного, отримають подарункові листівки в обмін на фото до Дня всіх закоханих, контрацептиви та кваліфіковану консультацію.

Основною метою акції є створення святкової атмосфери до Дня закоханих для жителів міста та здійснення інформаційного донесення до молоді  про хвороби, що зумовлені ВІЛ/СНІДом, адже кохання повинно бути безпечним. Про це повідомили у прес-службі РОБФ «Майбутнє без СНІДу».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень