У Рівному – відомий закордонний фотограф

З нагоди Дня міста до Рівного приїхав італійський фотохудожник Вірджіліо Бардоссі

Чоловік пенсіонер. Йому 70 років, він живе в Італії поблизу Флоренції, однак постійно подорожує і займається репортажною фотографією. В Україну його запросив рівненський фотограф Олександр Харват як члена журі Х Міжнародного салону художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову 2015»

Напередодні в рамках Тижня фотографії у Рівному Вірджіліо Бардоссі презентував свої фоторепортажі з Румунії та італійської Венеції, а також старі фотороботи, зокрема портрети, які знімав ще на чорно-білу плівку, говорить фотохудожник:

 

 – Мені репортажі подобаються тому, що я люблю бути в контакті з людьми. До речі, багато фотографів хочуть зі мною подорожувати, щоб працювати разом, тому що у мене виходить зробити так, щоб людина, яку я фотографую, почувала себе вільно, як удома: спокійною, розкутою. Тоді у мене виходить сфотографувати людину у її природньоюму стані. А для цього потрібно розмовляти очима, жестами і усміхатися. Тоді людина відкриється тобі.

Виставку світлин Вірджіліо Бардоссі можна переглянути у ТЦ «Злата Плаза». Триватиме вона до 15 вересня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень