У Рівному – фестиваль ковалів із усієї України

До Дня міста у Рівному вже вчетверте проходив фестиваль ковалів «Металеве серце України»

У ньому взяли участь ковалі із 13 областей України. Майстри демонстрували свої роботи та виготовляли власні обереги, якими прикрасять нову скульптуру у парку Молоді – «Життєві цінності». Говорить організатор і меценат фестивалю Ніна Крока:

– Ми, ковалі, вибрали основні сім життєвих цінностей. Це духовність, це любов, це добробут, це сім’я, це милосердя і мир. Ми хочемо цим сказати, що ми у своїх руках тримаємо своє життя: яка в нас духовність, які в нас сімейні цінності, як ми відносимося до людей, так і люди будуть відноситися до нас.

А ми хочемо миру, тому що хай би вже ця війна закінчилася, щоб ми об’єдналися і жили разом. І це все у наших руках. Давайте будемо гарно жити, дружити і працювати на благо нашої Батьківщини.

За словами організаторки, повністю готовою скульптуру «Життєві цінності» рівняни побачать приблизно за 2 тижні.

До слова, вже відомо, що у наступному році до Дня міста у рівненському парку з’явиться чергова скульптура, авторами якої будуть два ковалі: Артем Вольський та Роман Велігурський. Але тему і назву роботи поки тримають у таємниці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень