У Рівному — акція з нагоди Міжнародного дня дарування книг (ФОТО)

Його відзначають сьогодні, 14 лютого

Акція  проходить у книгарнях "Рівнекниги". Її назвали "Подаруй дитині книгу з любов'ю". І відвідувачам у книгарнях пропонують зробити добру справу і придбати книги у подарунок

для Ясининицького навчально-реабілітаційного центру,  Рівненської обласної бібліотеки для дітей, для дітей з особливими потребами. На книги для цієї благодійної мети діє знижка у 10%.

Акція тривала протягом тижня і сьогодні – її останній день. За цей час благодійні покупки книг для дітей зробило чимало відвідувачів книгарень, у тому числі працівники Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,  директор Ясининицького навчально-реабілітаційного центру Олександр Оксимчук, логопед цього ж закладу Світлана, працівники магазину «КТС» та інші. 

Колектив "Рівнекниги" запрошує всіх охочих прийти сьогодні, 14 лютого, у книгарні і зробити благородну справу - подарувати книги дітям.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень