Маленькі спортсмени у Рівному підтримали особливих діток

Під час благодійного турніру з футзалу серед дитячих академій

Асоціація футзалу Рівненської області у суботу 28 грудня провела Благодійний турнір з футзалу серед дитячих академій(серед 6 команд). У такий спосіб спортсмени підтримали діток з особливими потребами.


Як розповів нам заступник президента Асоціації футзалу Рівненської області Віктор Радовенчик, у змаганнях брали участь діти 2010-2012 років народження. Змагалися клуби «Олімп», «Лідер», ДЮСШ №4 Рівного й ДЮСШ з Костополя. Прикметно, що останні дві школи представляли на змаганнях по дві команди.

У результаті ігор перемогу у турнірі здобула команда з Костополя.

Для участі у турнірі клуби сплатили символічні внески, для збору допомоги долучилися й батьки спортсменів.
За словами Віктора Радовенчика загалом вдалося зібрати 4200 грн. Цю суму передали Оксані Микитюк, організатору проєкту «Особливі мами щасливі та усміхнені», на нагальні потреби дітям з інвалідністю.



Цього року подібний турнір провели вперше. Проте за словами Віктора Радовенчика є намір зробити його щорічним й залучати більше команд.

 Сюжет про турнір знімали зокрема й журналісти Суспільного

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень