У рівненському театрі ляльок стартує новий сезон

Уже цієї неділі

Цими вихідними у Рівненському академічному обласному театрі ляльок відкривається новий сезон. У неділю маленьким рівнянам покажуть одразу дві вистави.

Дитяча постановка «Теремок» розпочнеться об 11:00, а вже за дві години актори потішать глядачів виставою «Круть-Верть».

Як розповів директор закладу Володимир Данилюк,

У вересні наш театр відкриває свій уже 44-й театральний сезон. І відкриваємось ми виставами, які найбільше полюбилися нашим глядачам. А вже у жовтні на дітей чекає прем’єра - вистава «Ведмежата-пустуни» за п’єсою «Веселі ведмежата».

Він зазначив, що після літнього відпочинку театрали працюватимуть і по дитячих садочках. А школярів -  запрошуватимуть до себе у гості. 

До слова, вже наступного місяця традиційно розпочнеться пора фестивалів, до яких збираються долучитися і рівненські театрали:

Ми плануємо поїхати на фестиваль «Лялькова веселка» у Запоріжжя  з виставою «Думи мої, думи». Це робота Сергія Брижаня. Аще в кінці жовтня фестиваль пройде у Дніпрі. Туди ми відправимось із виставою «Пливе човен казок повен», - розповів очільник обласного лялькового театру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень