У Рівненській райдержадміністрації провели спецоперацію

Чиновника затримали за підозрою в одержанні хабара

За підозрою в отриманні хабара затримали першого заступника голови РДА – Ігоря Грубого.

Цей факт нам підтвердили у відділі комунікації Нацполіції Рівненщини, зазначивши, що процесуальне керівництво у справі здійснює Військова прокуратура західного регіону, аби затримана посадова особа не мала жодного впливу на правоохоронців.

Деталі проведеної поблизу Рівненської державної адміністрації спецоперації правоохоронці обіцяють оприлюднити найближчим часом.  

Під час розмови з речником Військової прокуратури західного регіону Юлія Галущак повідомила нам наступне:

Задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди першим заступником голови Рівненської РДА. Друга частина хабара у розмірі 5 тисяч доларів США, як і раніше передана перша частина коштів, – також 5 тисяч доларів США, – призначались за погодження проектної документації приватному підприємцю щодо забудови земельної ділянки.

Вирішується питання щодо затримання підозрюваного, повідомлення йому про підозру та звернення до суду з клопотанням щодо обрання запобіжного заходу.

Ігор Грубий на посаді першого заступника РДА працює з травня 2016 року. Загалом на державній службі з 2002 року. Працював заступником начальника управління, начальником відділу енергетики та енергозбереження управління промисловості, енергетики, транспорту та зв’язку облдержадміністрації на Рівненщині, потому першим заступником голови Костопільської районної державної адміністрації.

Наші новини у Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень