У поліції розпочався 100-денний перехідний етап

Про це заявила глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе

Всі нові співробітники Національної поліції в містах і областях повинні пройти 100-денний перехідний етап. За словами Декоїнідзе, після 100 днів незалежні соціологічні компанії почнуть незалежне соціологічне опитування за критеріями: який рівень довіри населення до нових поліцейським у містах, областях, як бізнес оцінює поліцейських. І третє, як самі співробітники оцінюють своїх керівників.
Одночасно Деканоїдзе повідомила, що паралельно з метою пошуку "чесних, хороших лідерів" в Нацполіції стартує новий проект під назвою "Лицарі честі". Займатися цим проектом вона буде особисто.

З усієї України ми будемо шукати чесних офіцерів, незаангажованих, з чистими руками, чистим серцем, які приїдуть до Києва, пройдуть дуже жорсткий фільтр, пройдуть поліграф, співбесіду, навчання, і ось ці люди, нові лідери стануть золотим резервом Національної поліції України , - зазначила вона.

Деканоїдзе також додала, що в найближчому майбутньому вона представить ініціативу уряду, яка передбачає створення нового рекрутингового центру. За її словами, цей центр повністю фінансуватимуть донори. Рекрутинговий центр допомагатиме атестаційним комісіям займатися технічною роботою, щоб ніхто не мав впливу для того, щоб втручатися у відбір та переатестацію співробітників Національної поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: поліція
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень