У під’їзді рівненської багатоповерхівки нападники викрали 3 мільйони гривень (ФОТО)

Поліцейські встановлюють нападників

Близько 19 години 22 листопада до поліції повідомив 24-річний здолбунівчанин, що троє невідомих осіб, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи пакетом із грошима, - повідомляє обласна поліція:

 

- Зі слів 34-ох та 24-річних працівників одного із фінансових товариств, близько 18:40 у під’їзді будинку на вулиці Соломії Крушельницької в обласному центрі троє невідомих у балаклавах скоїли напад.

Потерпілі розповідають, що зловмисники розпилили газовий балончик в обличчя чоловікам, нанесли битою кілька ударів та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вирвали з рук пакунок з грішми. Нападники заволоділи 900 тисячами гривень, 50 тисячами доларів США та 40 тисячами євро.

 

За фактом розбою, спрямованим на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою осіб, відкрито кримінальне провадження. Поліцейські проводять оперативні заходи щодо встановлення осіб зловмисників та з’ясовують усі обставини скоєного злочину. Нападникам загрожує позбавленням волі від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень