В онкохворої рівнянки викрали усі зібрані на лікування гроші

За два тижні до чергового сеансу лікування

У онкохворої рівнянки шахраї викрали усі гроші, зібрані на лікування, за два тижні до чергового сеансу. Про історію 29-річної Аліни Пардус ми розповідали у матеріалі Врятувати молоду маму з м. Рівне може препарат Кейтруда (6 ФОТО)

Два роки тому у жінки виявили рак носоглотки 4 стадії, згодом хвороба наче відступила. Однак нещодавно у її легенях діагностували метастази. Для лікування їй виписали препарат Кейтруда, який змушує організм самостійно боротися з хворобою.

Днями Аліна очікувала на платіж 1 500 гривень. Їй зателефонували з номера 056, з якого часто телефонують працівники «Приватбанку», назвали баланс її картки, і повідомили, що платіж прийшов від юридичної особи. На приватну картку гроші зарахувати не можуть, бо картку нібито заблокують. Для цього сказали переказати кошти на рахунок дирекції банку, і за кілька хвилин пообіцяли гроші повернути.

Аліна засумнівалася у такій пропозиції. Однак перевірити у «Приватбанку» достовірність цієї інформації не змогла, бо шахраї заблокували і її мобільний номер, розповідає чоловік Сергій Пардус:

Осінь 2017-го, вони ще не знають що їх чекає

- Вона навіть не могла зателефонувати у «Приватбанк» уточнити, чи справді це вони їй телефонують. Я, до речі, до неї у цей час телефонував, зовсім не знаючи що відбувається. Вона була «поза зоною». ​

На картці було понад 180 тисяч гривень. Це було якраз на наступний сеанс зібрано. Зараз у нас повністю опущені руки. Ми не знаємо що робити, оскільки через два тижні наступний сеанс, у нас грошей немає, і невідомо, чи вони взагалі будуть.

Один курс коштує 140 000 грн.  Реквізити картки Аліна не змінювала. При цьому, домовилася з банком, що зняти гроші можна лише у відділенні з паспортом.

Про шахрайство жінка одразу повідомила до поліції.

Ось реквізити карти Приватбанку Аліни та чоловіка:

4149 4991 2107 5822 
Пардус Аліна Валеріївна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень