У новому мікрорайоні Рівного з’явиться «вулиця спідвеїста» (ФОТО)

Нагадаємо, влітку поточного року з ініціативою назвати якусь з рівненських вулиць на честь славнозвісного спідвеїста Ігоря Марка виступив депутат Рівнеради Олександр Курсик.

А у понеділок, 9 вересня, у соціальних мережах депутат повідомив, що

вулиці – бути.

Відповідну інформацію Олександр Курсик «підкріпив» документами, які йому надійшли від Рівнеради.

- Комісія в цілому підтримала пропозицію щодо присвоєння одній з вулиць у місті Рівному імені Ігоря Марка. Управлінню містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради доручено при проєктуванні мікрорайону «Південний» передбачити вулицю Ігоря Марка, — йдеться в офіційній відповіді на запит Олександра Курсика.

Нагадаємо, Ігор Марко загинув від рук невідомих у 2006 році. 29 червня Ігор Марко відзначав би свій день народження. Та замість вітань рідних і друзів, останні кілька років напередодні цієї дати у Рівному проводять турнір зі спідвею – «Меморіал Ігоря Марка». У такий спосіб місцеві вболівальники вшановують пам'ять одного з найуспішніших спортсменів у цьому виді спорту.

А Ігор Марко у різні часи ставав чемпіоном СРСР, України, Росії, Фінляндії, СНД, виступав і за команди Латвії та Польщі. Змагався навіть в Австралії. Відстоював легендарний гонщик честь Рівного і після відновлення регулярних лігових і особистих змагань зі спідвею у 2003 році.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень