У неділю у Рівному покажуть столичну виставу

Комедія на дві дії відбудеться у Міському будинку культури

«І тільки смерть розлучить нас» - не просто комедія! Це тонкий гумор і блискуча гра чудових артистів. У головних ролях - Костянтин Костишин , Катерина Кістень та Остап Ступка.  

Це непередбачуваний сюжет і нестримний регіт глядачів. Це дійство, яке неможливо пропустити.

Єва - фатальна жінка в повному розумінні цього слова. Розумна, чарівна, пристрасна і затята. Про таку жінку таємно мріє кожен чоловік. І Бруно пощастило. Він знайомиться з Євою. Але герой ще не підозрює, що його чекає ...

Ця штучка проведе бідолаху по всіх колах пекла - через автомобільну аварію і травматологічну клініку, в'язницю і божевільню. Вона увіллється в життя Бруно до мозку кісток. І все це через ретельно спланований план вбивства. Адже у Єви є законний чоловік - стриманий і мудрий Маріо, і він заважає особистому щастю героїв ... План вбивства вдосконалюється безупинно ​...

Чим закінчиться цей комедійний трилер, можете побачити у неділю, 5 березня, у Міському будинку культури. Початок о 18:00.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень