У Малолюбашанській громаді на Рівненщині призначили позачергові вибори на жовтень

Майже через рік після смерті попереднього голови

Восени 2021-го року відбудуться вибори голови Малолюбашанської територіальної громади Рівненської області. Таке рішення ухвалила Верховна Рада, - повідомляє Суспільне. Віктор Талащук, який очолював громаду, помер у листопаді 2020-го від ускладнень, спричинених коронавірусом.

2 березня Верховна Рада ухвалила рішення, вибори пройдуть 31 жовтня.

До складу Малолюбашанської громади колишнього Костопільського району входять три сільради: Малолюбашанська, Мащанська та Мирненська. У складі загалом 11 сіл: Мала Любаша, Борщівка, Лісопіль, Маща, Глажева, Кам’яна Гора, Новий Берестовець, Мирне, Данчиміст, Моквин, Тихе.

На виборах 25 жовтня 2020 року Віктор Талащук був єдиним кандидатом на посаду очільника цієї громади, у підсумку він набрав 95,1% голосів. Через місяць після цього він помер. Громаду очолював з 2017 року.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень