У ляльковому театрі сезон закриють прем’єрою

Покажуть виставу молодого режисера Андрія Окладова

Цими вихідними у Рівненському обласному театрі ляльок відбудеться закриття уже 44 сезону. І закриватимуть сезон прем’єрою «Не їжачок» від молодого режисера, керівника театральної студії «Лялькові сходинки» – Андрія Окладова.

Вистава «Не їжачок» – це неймовірно захоплююча і повчальна історія, добра і розумна, дуже проста та всім зрозуміла й актуальна для будь-якого віку.

Це історія про маленького невпевненого у собі Їжачка, що дуже хоче дружити та гратися з Білкою і Зайцем. Заєць же відмовляється з ним гратися, а все тому, що він колючий і не схожий на них.

 Схвильований і розгублений Їжачок не знає, що йому робити… Тож як тільки з’являється можливість змінитися, він вирішує стати таким, як усі – м’яким і пухнастим. Та чи допоможе це йому? Адже намагаючись догодити кожному – непомітно втрачаєш себе…

Спектакль піднімає дуже важливу тему для маленьких глядачів: чи варто залежати від думки оточуючих і змінюватися, щоб стати загальним улюбленцем? Чи все ж важливіше всупереч усьому, що кажуть, залишатися самим собою? На ці питання головний герой нашої історії відповість у фіналі.

Прем’єрний показ відбудеться 16 червня о 11 годині у Рівненському академічному театрі ляльок.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень