У лікарню Рівного досі не закупили за бюджетний кошт ліки

Це ті, які хворим надають безплатно

Тендер із закупівлі мав відбутися 10 лютого. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації Чому на кардіограму треба йти зі своїми спиртом і ватою: коментар керівництва міської лікарні Рівного

Чому тендер не відбувся і коли ліки куплять – розповідає заступник головного лікаря міської лікарні Рівного Ігор Дундюк:

Він не відбувся, тому що одна з компаній, яка продає наркотики, написала на нас в Антимонопольний комітет, щоб ми виділили окремо три позиції наркотиків: три наркотики, а взагалі ми купуємо чотири види наркотиків. Щоб виділили окремим лотом, щоб вони могли прийняти участь в торгах.

 

Антимонопольний комітет нас заблокував до з’ясування обставин. Торги перенесені на 21 лютого.

 

Після того, як відбудуться торги, дається ще два тижні на визначення переможця  і перевірку документів. І тільки після того ми зможемо купити ліки і  наркотики.

Тобто, за словами Ігоря Дундюка, закупити ліки і наркотики для наркозу та знеболення онкохворих зможуть не раніше середини березня. А поки закупівлю не здійснено, у лікарні користуються запасами ліків, які залишилися з минулого року, до того ж, економлять їх. А на наркотики виписують рецепти, щоб їх купували в аптеках.

Ігор Дундюк дуже сподівається, що таким способом лікарні вдасться дотягнути до березня.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень