У Корці горіла дитяча школа мистецтв. Умовно

Рятувальники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання

До тренувань на об’єкті з масовим перебуванням людей були задіяні аварійні бригади енергетиків та газовиків, швидка медична допомога, а також співробітники поліції. Відповідно до тактичного задуму навчань, внаслідок порушення правил пожежної безпеки в актовому залі дитячої школи мистецтв виникла пожежа. В осередку загоряння можливе перебування одного працівника.

Персонал об’єкту, повідомивши Службу порятунку «101» про надзвичайну подію, розпочав боротьбу з вогнем первинними засобами пожежогасіння та евакуацію людей і матеріальних цінностей. Тим часом рятувальники, що прибули на місце пожежі, оперативно винесли із небезпечної зони постраждалого та передали його медикам. Після цього вогнеборці задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали додаткові водяні стволи на захист сусідніх приміщень. Умовну пожежу вдалося ліквідувати протягом 20 хвилин та врятувати одного потерпілого.

До навчань було залучено 15 чоловік персоналу та 4 одиниці техніки служб цивільного захисту.

Проведення таких спільних навчань є запорукою злагодженої роботи служб цивільного захисту району при виникненні реальних екстрених ситуацій, що в підсумку дозволить їх успішно ліквідувати з мінімальними матеріальними збитками, а саме головне - не допустить загибелі та травмування людей - підсумовують рятувальники.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень