У комунальних аптеках будуть дешевші ліки

Незабаром у Рівному відкриється два нових аптечних кіоски

За дев’ять місяців цього року обласне комунальне підприємство «Аптека «Ліки» до обласного бюджету сплатило 34,1 тис. грн., на наступний рік планують надалі збільшувати товарообіг. Відповідно до затвердженого плану, до обласного бюджету в 2016 році буде сплачено мінімум 78,2 тис. грн.

За словами очільника «Аптека «Ліки» Олександра Іванова, мережа комунальних аптек розширюватиметься. Незабаром відкриються ще три аптечні пункти – в обласному перинатальному центрі та в обласній дитячій лікарні.

Як йшлося на засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності, на лікарські препарати, які реалізуються в мережі аптечних пунктів «Аптека «Ліки», встановлюється мінімальна націнка, що дозволить зробити їх ціну меншою, ніж в інших, приватних, аптеках. Також члени комісії погодилися із необхідністю розширення мережі аптечних пунктів, щоб в кожному обласному медичному закладі працювала аптека, ціни в якій будуть доступними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень