У Клеванському «Тунелі кохання» облаштують місце відпочинку

Це тільки один з проектів, які фінансуватимуться на Рівненщині у 2017 році

Напередодні Нового року відбулося засідання конкурсної комісії Рівненської ОДА, яка обирає проекти, фінансування яких відбуватиметься за державний кошт. На розгляд комісії було представлено майже вісім десятків проектів, кожному з яких члени комісії виставляли бали. Тож у підсумку найбільше балів набрали майже 50 проектів.

Клеванський "Тунель кохання". Облаштування туристичної зони може зробити з одного із чудес Рівненщини  справжню "цукерку"

Лідерами рейтингу стали проекти, що стосуються покращення обслуговування пацієнтів дитячої обласної лікарні, впровадження автоматизованої системи обліку на «Рівнеоблводоканалі», яка запобігатиме втратам води. А ще, це проекти щодо добудови та реконструкції освітніх закладів області та навіть облаштування зони відпочинку у «Тунелі кохання», що у Клевані.  Реалізацію цих проектів забезпечує Державний фонд регіонального розвитку, розповідає заступник голови обласної адміністрації Ігор Тимошенко.

Вони мають забезпечити співфінансування, так як гарантували в 17 році реалізувати цей проект за рік. Тепер все залежатиме від того, який обсяг коштів буде наданий для реалізації цих проектів.

Скільки саме отримає коштів Рівненщина, достеменно невідомо, адже програма регіонального розвитку діє по всій Україні, і на неї у бюджеті закладено 3,5 млрд грн. Ця сума розподілятиметься по регіонах залежно від об’ємів області і кількості населення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень